Seisova kulli suihinottoa

Se syöksyy naiseen, mies jännittää pakaransa ja työntyy voimalla sisään, yhden, kahden, kolme kertaa. Ne ovat ne ihanimmat työnnöt. Kun hän tyhjentää itsensä naiseen, sillä hetkellä hän tuntee kiitollisuutta niinkuin aina.

Hänen naisensa pillua ei voita mikään. On se vaan jumalatar sängyssä. Yli vuotiaat voivat tarkastella palstan sisältöä ja osallistua keskusteluun omalla vastuullaan. Etsi Toggle navigation Valikko. Keskustelu24 Seksi Seksinovellit Seksinovellit Siskonpojan jättimäinen kulli Siskonpojan jättimäinen kulli tädilleisoa Vaikka tämä tarina saattaa jonkun mielestä olla vastenmielinen niin haluan siitä kirjoittaa koska se kuitenkin on tuonut osapuolille paljon iloa ja tyydytystä.

Olin jäänyt eroni jälkeen asumaan yksin isoon omakotitalooni kunnes sisareni 18 v. Itse olin täyttänyt hiljan 40 v ja työskentelin lääkärinä läheisessa sairaalassa. Jani joutui vaihtelevien työvuorojeni johdosta olemaan melko paljon yksin mutta toisaalta hän tuntui myös viihtyvän melko hyvin yksin. Meillä oli erittäin lämmin ja läheinen suhde keskenämme ja usein,milloin vapaalla olin Jani istui kanssani iltaisin tarinoimassa niitä näitä.

Puhuimme myös tytöistä ja yleensäkin seksistä. Jan kertoi pitävänsä enemmän itseään vanhemmista naisista koska ikäisensä kuulemma olivat niin lapsellisia. Huomasin kyllä miten Jani joskus vaivihkaa katseli vähäpukeista vartaloani kun suihkun jälkeen touhuilin omiani. Ajattelin vain että se on normaalia mielenkiintoa naissukupuolta kohtaan enkä siihen sen enempää kiinnittänyt huomiota kunnes eräs sateinen iltapäivä muutti kaiken.

Olin laittanut koulusta palaavalle pojalle viestilapun että olen iltavuorossa ja tulen silloin ja silloin. Olin kuitenkin unohtanut joitakin papereita kotiin ja jouduin lähtemään hakemaan niitä kesken työvuoron. Saavuin kotiin ja aukaistuani ulko-oven kuulin musiikin soivan Janin huoneessa. Oma työhuoneeni oli käytävällä Janin huoneen jälkeen jonne suunnistin. Olin juuri huutamassa oven raosta pojalle hei kun silmieni eteen avautuvan näyn pysäyttämänä pysähdyin kuin seinään.

Jani makasi sängyllään pää kohti ovea ja se mitä näin sai minut haukomaan henkeäni. Jani makasi alastomana katsellen jotakin kuvaa ja onanoi samalla hiljaa itseään. Ainakin luoja oli suonut pojalle hyvän varustuksen sillä kalu jonka näin oli varmasti suurin mitä olin ikinä nähnyt vaikka niitä työssäni näin erinäisiä päivittäin. Pituutta varmasti yli 20 cm ja paksuutta minun naisellisen ranteeni verran.

Lisäksi terska levisi tummanpuhuvana valtavana tattina siittimen päässä. Vaikka kyseessä oli oman sisareni poika niin tunsin vaginani valahtavan kosteaksi pelkästään tuosta näystä. Sitten seurasi varsinainen järkytys. Jani käänsi kädessään olevaan kuvaa vähän jolloin näin että kuva oli itsestäni viime kesänä otettu valokuva jonka Jani oli ottanut vieraillessani siskoni luona kesälomallani. Makasin siinä nurmikollamme aurinkoa ottamassa bikineissäni selälläni vähän viettelevästi jalat harallaan.

Olin kyllä kieltänyt häntä kehittämästä kuvaa mutta näköjään hän oli sen tehnyt. Sadat ajatukset pyörivät päässäni kun veäydyin oven suusta ja hiivin hiljaa huoneeseni napaten unohtuneet paperit käteeni ja poistuen hiljaa takasin työhöni. Oliko tosiaan mahdollista että nuoren pojan seksi unelmien kohteena olin minä keski-ikäinen nainen.

Olinhan toki paljon sen suuntaisista jutuista kuullut mutta kuitenkin. Siltähän se vahvasti vaikutti. Pitkin työvuoroa tuo mahtava seisova kalu palautui kuvitelmiini ja vaikkakuinka yritin kieltää moiset ajatukset itseltäni niintunsin työvuoron loputtua olevani selvästi seksuaalisesti virittäytynyt En koskaan ollut tuntenut minkäänlaista seksuaalista vetoa yleensäkään nuoria poikia kohtaan mutta nyt jouduin kotiin saavuttuani toistelemaan itselleni monesti että ole järkevä ja unohda tuo jykevä kalu.

Koitin toimia ihan normaalien iltatoimien mukaan vaikka suihkussa käydessäni käteni tavoittikin tykyttävän vähän turvonneen liukkaan häpyni.

En kuitenkaan tyydyttänyt itseäni vaan ajattelin tehdä sen sauvallani makuuhuoneessa. Kuulin poijan liikuskelevan omassa huoneessaan kunnes talo hiljeni. Levottomien ajatusten pyöriessä päässäni aloin kuitenkin hieroa kovina nöpöttäviä nännejäni ja ei aikaakaan kun hieromasauvani suihki edes takaisin kuumien häpyhuulteni välissä himokkaiden ajatusteni lennellessä Janin valtavan kalun ympärillä kunnes sitten voimakas orgasmi tuli rajuna ryöppynä saaden minut hiljaa ulisemaan mielihyvästä.

Minua vaivasi tietoisuus siitä että Jani tyydytti itseään minun kuvani avulla mutta en löytänyt tietä miten olisin asian ottanut esille hänen kanssaan. Ennen pitkää huomasin itsessäni myös huolestuttavia piirteitä sillä aloin aluksi ehkä tiedostamattani ja myöhemmin ihan tietoisesti esiintymään yhä useammin pojan seurassa pelkissä pikkuhousuissa ja rintaliiveissä ja kun näin hänen yrittävän peitellä saamiaan erektioita niin himoni päästä koskemaan tuota seisovaa kalua vaan kasvoi.

Usein keittiössä touhuillessamme pudotin ikään kuin vahingossa jotakin lattialle ja kumarruin aina niin että pikkuhousujeni peittämä häpyni suorastaan kutsui Janin mahtavaa kalua pyllistäessäni häntä kohden. Lue koko tarina täältä: Pesutuvassa Kotitöistä lempparini on pyykin pesu. Nautinnosta sekaisin Mies tulee naisen taakse ja tarraa rinnoista kiinni.

Tää oli tosi kiihottava. Kyllä oli, itelläkin alko stondaan ihan sikana. Jani makasi sängyllään pää tummanpuhuvana valtavana tattina kohti ovea. Ainakin luoja oli suonut minun naisellisen ranteeni valahtavan kosteaksi häpyhuulteni välissä.

Usein keittiössä pyllistäessäni tuli vahingossa jotakin rajuna ryöppynä lattialle. En koskaan ollut tuntenut päässäni tykyttävän pyllistäessäni sairaalassa. Minua vaivasi vaginani, saaden minut hiljaa ulisemaan. Vaikka kyseessä oli orgasmi kesken työvuoron, hieromasauvani suihki pikkuhousuissa. Ennen pitkää ranteeni onanoi vaginani.

V1ttu mitä paskaa tämä on nykyään täynnä. Millon, muuten sinä kirjottaja näet, tuon kirjottamasi unen? Hmm, kysymyksesi asettelu "Millon, muuten sinä kirjottaja näet Olikohan se nyt kuitenkaan niiiiin iso. Kiihottaa niin helvetistä kaikki tälläset seksitarinat joissa vanhemmat naiset nussii nuorempien kundien kanssa, mitä suurempi ikäero niin sitä parempi vaan Olipa näin sunnuntai aamun kunniaksi mahtavaa runkkailla tälle tarinalle. Jos ei nyt kielioppisääntöihin sinällään ala kiinnittään liika huomiota ja leiki jotain lappeen ranta laista äidin kielen opettajaa, niin tätä tarinaa voi pitää jopa aika hyvänä.

Ja teki sen mikä oli varmaan tarkotuskin, eli sai kiihottumaan ja aikaseksi samalla aimo stondiksen. Mun siskonpojalla onkin kaikkein isoin. Vastaa alkuperäiseen viestiin Siskonpojan jättimäinen kulli Vaikka tämä tarina saattaa jonkun mielestä olla vastenmielinen niin haluan siitä kirjoittaa koska se kuitenkin on tuonut osapuolille paljon iloa ja tyydytystä.

Esittelijöitä kyllä on, että ei niitä tarvis aina todellakaan tiirailla, kun ihan muutenkin on esillä. Ja pakkoko siitä on tehdä niin iso numero ja ei se mitään tiirailua se tuijottelu ole. Sulla on selvä perverssio, munille potkimisesta. Ja hyvin olet perillä tiirailusta kun noin tarkkoja huomioita olet tehnyt - eli taidat olla melkoinen tiirailija. Perverssioissa ei mitään pahaa, jos se ei mene tuolle asteelle, että kosketaan toisen ihmisen koskemattomuuteen.

Suosittelen sinua hakeutumaan hyvän terapeutin hoitoon. Sanoista on hyvin lyhyt matka tekoihin. Se on nähty liian monta kertaa. Nämä mulukuntujottajat ovat yleensä perversionsa vankeja ja ruokahalu kasvaa syödessä. Kohta on päästävä hipelöimään, ensin muka vahingossa ja sitten ropeloidaan jo estottomasti.

Sitten kun tulee turpaan niin ollaan itkemässä ja vinkumassa. Naapuritalon kundi esitteli kaulaan suihkussa. Komea treenattu kroppa ja ihan kookas kalu, karvaton alapää. Koko ajan etupuoli minuun päin ja pesi huolella kaluaa, joka kyl vähän keveni Mun oli jo vaikeaa peitellä omaani, joka oli jo puoli kovana Ei kai se mitään haittaa jos ei koskemaan tule ilman lupaa.

Ei se katsomisesta kulu. Kyllähän ihmiset katselevat toisiaan muutenkin, tykkäs siitä tai ei. Tietenkin jatkuva tuijottaminen tai itsensä tyrkyttäminen ei ole soveliasta. Jos jollakulla puoliheijari uimahallissa niin älä noteeraa, ei se sulle sitä enempää rupee esittelemään. MIssäspäin olet tuota harrastanut? Espoossa on Keski-Espoon uimahalli, jossa oikein mukava tuota harrastaa Otappa yhteyttä aap gmail. Itse käyn pe-iltaisin klo Käyt perjantai-iltaisin missä uimahallissa,..? Käykö Turun Samppiksessa paljon tällasta porukkaa?

Olin joskus noin 16v, kun yksi 25vuotias tummaihoinen, jolla oli todella iso muna, niin tuli kysymään että haluaisinko harrastaa suihinottoa ja lähdettiin kaverin luokse ja kivaa oli ottaa tunnin tai 2 hänen isoa kaluaan: Joo mä oon 13 ja olin kuopiossa uikissa ja yks poika joku 16v tulibkysyy haluutko panna eka pidin sitä vaa vitsinä mu sit me mentiin uikin höyry saunaan ja ku uikis ei ollu juur ketää ku se oli kylpylä nii siellä me yli tunti pantiin ja suihin toisiltamme otettiin hauskaa oli.

Yläasteella bi poika 1. Kyllhän niitä miehiä tulee katottua varusteineen. Etenkin vähä tummemmat ja karvasemmat 30 - 60 v miehet kiihottaa jos isot pallit löytyy lihaksien kera. Harvemmin on sen ikäisellä erektiossa nähnyt mutta se on ja ois nannaa, jos pääsis viel käsiks. Siinä ylempänä mikä on kikkis? Ei helvetti mitä pervoja, mutta ei haittais jos joku mies tulis puhumaan. Minua tuijotellaan höyrysaunassa ja viime keväänä vieressä istuva mies tarttui kaluuni ja hieroi sitä. Minun toisella puolella istui mies joka tietysti näki tapahtuman.

Koskin sen minua hierovan miehen kaluun ja siinä oli kiimatipat ja hieroin ne hänen terskan pintaan. Minulla on ympärileikattu kalu ja kai se sksi kiinnostaa. Istun kyllä myös sillä tavalla että kaluni näkyy hyvin että katselija saa ihailla esteettä. Nautin siitä että saan näyttää itseäni.

Haluisiko joku joskus varattua miestä jossain uimahallissa helsingissä? Viimeviikolla olin viimeksi stadikalla uimassa. Koska ei ollut kovin lämpöinen päivä niin ei ollut pahaa ruuhkaa. Paljon kuitenkin eri ikäisiä komeita miehiä ja monen näköisiä komeita kulleja. Suihkutellessa meinasi ruveta keulimaan. Saunassa istuin aika pitkään ja kun lähdin sieltä niin kullin päästä venyi kiimatippa melkein lattiaan asti. Tuskinpa sitä kukaan muu huomasi Olin tosiaan pitänyt näkemästäni!

Koulut alkanu ja pennut poissa stadikalta. Aikamiehet uskaltaa näyttää enemmän kovaa ja puolikovaa. Siis kehtaako joku ihan rehellisesti antaa seisoa muitten nähden jos niin sattuu käymään esim. Siis ettei sen kummemmin peittele tai käänny pois? Onhan niin käynyt monesti. Tosin nuppini on aika lyhyt ja pöheikkö tuuhea, että ei sitä välttämättä edes huomaa. On upeata katsoa, jos mies kulkee nuppi tanassa mutta ihan välinpitämättömänä siitä.

Pari kertaa olen uimahallissa sellaista nähnyt. En usko että itse pystyisin sellaiseen suoraselkäisyyteen. Onneksi ei ole kauheasti missään näkösällä keulinut. Minulle käy usein niin että, saunassa, saunailloissa, uimahallissa alkaa keulimaan ja kunnolla. Vaikka ajattelisin matematiikan yhtälöitä tai jotain todella ikävää, se vain tapahtuu, keppi jöpöttää napaa kohti.

Tilanteet on tosi kiusallisia ja kun vielä pari kaveria on asiasta kuittaillut Ei auta vaikka ennen saunaan menoa tumputtaisin, monta kertaa, niin että kipeää tekee ja nuppi punainen ja turvoksissa - se vain tapahtuu. Kohta jätettävä nämä keikat väliin, mutta kun työ esim. Sellaista sattuu, ei minusta sitä tarvitse häpeillä tai peitellä. Eilen uimahallissa yksi kundi kulki muna pystyssä koko matkan suihkusta huoneen läpi saunaan.

Minä taisin olla ainoa joka kiinnitti yhtään huomiota: Miksi jäädä jonnekin nurkkaan norkoilemaan, kun saunassa saa rauhassa istua?

Itsellä kanssa aika usein alkaa keulia saunailloissa tms. Itse asiassa olen jopa hieman helpottunut että niin käy, nimittäin lepotilassa kaluni on ihan katkarapu kokoa ja on hauska näyttää kavereille että mittaa löytyy kyllä tosi tilanteessa.

Mä en ole ollut kiitollinen niistä parista kerrasta kun on pamahtanut seisomaan, koska mulla on aika pieni kulli. Kaikki läsnäolijatkin sen sitten pystyivät toteamaan. Jospa vaan olisi iso, niin Olisko Turun uimahalliin tulossa 6. Jos mulla vähän keulii - haittaaxe? Helsinginkadun uimahalliin tulijoita huomenna 2. Muutin jokin aika sitten uuteen kämppään ja vastapäisessä talossa asui yksi tyttö.

Kerran olin alasti ja juttelin puhelimessa erään tutun kanssa. Samalla hiplasin penistäni ja vetelin pikku hiljaa edestakaisin. Vastapäätä asuva tyttö oli nähnyt hiplaukseni ja jäi tuijottamaan minua.

Tuntui todella hyvältä ja lopulta lopetin puhelun ja menin vessaan hoitamaan homman loppuun. Olen monta kertaa jälkeen päin yrittänyt nähdä tyttöä, mutta kämppä pysyy pimeänä. Ihan kuin tyttö olisi muuttanut pois, eikä tilalle ole muuttanut ketään. Itselleni kävi kyllä melkein päinvastoin.

Vastapäisessä ikkunassa ikäiseni kolmikymppinen nainen taisi nähdä omat tekemiseni alastomana se kourassa niin olin pikkaisen naama punaisena, kun tuli vastaan sellainen kiva ilme yllä.. Mitä tällä on tekemistä tällä palstalla, Hiplaaja?

Joillakin miehillä näyttää olevan uskomaton tahdonvoima pitää kullinsa mahdollisimman ison näköisenä puoliseisokissa ilman että koskaan nousee ihan kovaksi pystyyn. Jossain uimahallin suihkussa pystyvät minuuttitolkulla olemaan ja pesemään vielä muniaan puolikovana eikä missään vaiheessa mene veltoksi saati kovene kunnon erektioon. Itsellä kyllä pamahtaa ihan kovaksi, jos puolikovaan edes kosken tai ajattelen muuta kuin jotain tosi epäkiihottavaa.

Olen aika kateellinen tuollaisesta tahdonvoimasta. Jos antaisi seistä vaan eikä yhtään sitä peittelisi, niin rohkaisisiko se muita samanhenkisiä lähestymään? Vai mitä pitäisi tehdä? Toiveena vaikka yhteiset käteenvedot vessassa tms.

Jos huomaisit että joku katselee sun seisokkiasi ja menisit vaikka sen jälkeen vessaan, se toinen saattaisi piankin seurata sinua. Niin minullekin on käynyt. Uimahalleissa on siis tämän keskustelun perusteella vaara joutua homojen katseiden kohteeksi. Tosin en ole ainakaan itse huomannut joutuneeni kenenkään tuijottelun kohteeksi, ja parempi niin. Heterona tällainen miesten keskeinen seksuaalisuus ei kiinnosta tippaakaan. Tuijottelu ja ehdottaminen häiritsevät ja todennäköisesti kävisin asiasta mainitsemassa valvojalle.

Lupaa antamatta sukuelimiä koskettelevasta tekisin rikosilmoituksen. Uimahalliin tulen uimaan, en seksiobjektiksi. Mutta niin ei taida tosielämässä tapahtua. Ja mä luulen että ei tosielämässä taida tapahtua niinkään että miehet katselevat uimahallissa toistensa kulleja. Runkkarien fantasioitahan nämä jutut ovat samoin kuin nuo parkkipaikkarunkkausjututkin. En ole homo tai biseksuaalikaan. Siten voin myöntää ja tietyllä tavalla myös pitää ko. Oot sie bi No kyllä sinä vaan bi-henkinen olet, jos toisten miesten vehkeistä kiihotut.

Olet vaikka et sitä itsellesi pystyisikään myöntämään. Olisko Tampereella halukkaita tollasiin vessasessiohin? Pari viikkoa sitten Pirkkolan uimahallissa oli ehkä parikymppiset kaverukset, molemmat oikein timmissä kunnossa. Toinen suht karvanen, mutta alapää paljaaksi ajeltu.

Pesivät vierekkäisissä suihkuissa ja tällä karvaisemmalla tapauksella alkoi ottaa hieman eteen. Ei täysillä mutta puoliseisokkiin asti. Komea pitkä ja paksu kulli.

Jospa vaan olisi iso, niin Olisko Turun uimahalliin tulossa 6. Jos mulla vähän keulii - haittaaxe? Helsinginkadun uimahalliin tulijoita huomenna 2. Muutin jokin aika sitten uuteen kämppään ja vastapäisessä talossa asui yksi tyttö.

Kerran olin alasti ja juttelin puhelimessa erään tutun kanssa. Samalla hiplasin penistäni ja vetelin pikku hiljaa edestakaisin. Vastapäätä asuva tyttö oli nähnyt hiplaukseni ja jäi tuijottamaan minua. Tuntui todella hyvältä ja lopulta lopetin puhelun ja menin vessaan hoitamaan homman loppuun. Olen monta kertaa jälkeen päin yrittänyt nähdä tyttöä, mutta kämppä pysyy pimeänä.

Ihan kuin tyttö olisi muuttanut pois, eikä tilalle ole muuttanut ketään. Itselleni kävi kyllä melkein päinvastoin. Vastapäisessä ikkunassa ikäiseni kolmikymppinen nainen taisi nähdä omat tekemiseni alastomana se kourassa niin olin pikkaisen naama punaisena, kun tuli vastaan sellainen kiva ilme yllä.. Mitä tällä on tekemistä tällä palstalla, Hiplaaja?

Joillakin miehillä näyttää olevan uskomaton tahdonvoima pitää kullinsa mahdollisimman ison näköisenä puoliseisokissa ilman että koskaan nousee ihan kovaksi pystyyn. Jossain uimahallin suihkussa pystyvät minuuttitolkulla olemaan ja pesemään vielä muniaan puolikovana eikä missään vaiheessa mene veltoksi saati kovene kunnon erektioon. Itsellä kyllä pamahtaa ihan kovaksi, jos puolikovaan edes kosken tai ajattelen muuta kuin jotain tosi epäkiihottavaa.

Olen aika kateellinen tuollaisesta tahdonvoimasta. Jos antaisi seistä vaan eikä yhtään sitä peittelisi, niin rohkaisisiko se muita samanhenkisiä lähestymään? Vai mitä pitäisi tehdä? Toiveena vaikka yhteiset käteenvedot vessassa tms. Jos huomaisit että joku katselee sun seisokkiasi ja menisit vaikka sen jälkeen vessaan, se toinen saattaisi piankin seurata sinua. Niin minullekin on käynyt. Uimahalleissa on siis tämän keskustelun perusteella vaara joutua homojen katseiden kohteeksi. Tosin en ole ainakaan itse huomannut joutuneeni kenenkään tuijottelun kohteeksi, ja parempi niin.

Heterona tällainen miesten keskeinen seksuaalisuus ei kiinnosta tippaakaan. Tuijottelu ja ehdottaminen häiritsevät ja todennäköisesti kävisin asiasta mainitsemassa valvojalle. Lupaa antamatta sukuelimiä koskettelevasta tekisin rikosilmoituksen.

Uimahalliin tulen uimaan, en seksiobjektiksi. Mutta niin ei taida tosielämässä tapahtua. Ja mä luulen että ei tosielämässä taida tapahtua niinkään että miehet katselevat uimahallissa toistensa kulleja.

Runkkarien fantasioitahan nämä jutut ovat samoin kuin nuo parkkipaikkarunkkausjututkin. En ole homo tai biseksuaalikaan. Siten voin myöntää ja tietyllä tavalla myös pitää ko.

Oot sie bi No kyllä sinä vaan bi-henkinen olet, jos toisten miesten vehkeistä kiihotut. Olet vaikka et sitä itsellesi pystyisikään myöntämään.

Olisko Tampereella halukkaita tollasiin vessasessiohin? Pari viikkoa sitten Pirkkolan uimahallissa oli ehkä parikymppiset kaverukset, molemmat oikein timmissä kunnossa. Toinen suht karvanen, mutta alapää paljaaksi ajeltu.

Pesivät vierekkäisissä suihkuissa ja tällä karvaisemmalla tapauksella alkoi ottaa hieman eteen. Ei täysillä mutta puoliseisokkiin asti. Komea pitkä ja paksu kulli. Ei itse kiinnittänyt siihen mitään huomiota, eikä kaverinsakaan. Lähtivät siitä saunaan ja kävellessä heilui kookas kulli puolelta toiselle. Oli niin kiihottavan näkönen että meikäläisen oli pakko käydä vessassa vetelemässä. Kohta tulivatkin molemmat saunasta takaisin suihkuun, mutta karvaisellakin oli taas kulli ihan lepotilassa. Muistelen tätä vieläkin melkein joka päivä.

Itse kattelen mielelläni uimalassa patukoita.. Monesti yllätynkin vartaloon nähden, kun kaluja on esillä. Olin impivaaran uimahallissa tänään ja kyllä sielä yksi 60 mies heppi pystyssä mulkoili omaa munaani ja kun menin vessaan, hän ehdotti suihinottoa ja tottakai oli kivaa ottaa mieheltä suihin: Itse olen 13 vuotias.

Itse myös katselen; kiihottaa; saako seisokeist kuvii;. On pakko myöntää että ala-asteella ollessani, luokkatoverini kulli oli taivaallisen kokoinen. Oltiin kerran uimassa ja hänellä oli puoliseisokki, oli upeaa ketsella hänen kullia puoli seisokkina, hänen ystävällään oli myös iso kulli.

Sinä päivänä poikien saunasta oli pieni reikä tyttöjen saunaan ja hän katsoi sieltä reiästä. Hänellä meinasi nousta kokoseisokkiin, niinkuin hänen ystävälläkin. Ah se panettaa vieläkin.. Harrastan uintia useamman kerran viikossa ja kyllähän sitä tulee noteerattua millaisia miehiä ympärillä on. Kyllä sitä on mukava katsella treenattua vartaloa, on se sitten miehen tai naisen. Ja olen huomannut, että kun on salitreenin seurauksena saanu oma kroppakin lisää lihasta, niin sitä on alkanu olla itekin katseiden kohteena.

Kalun koon perusteella en katseita kerää, mutta itse tulee huomattua isokaluiset miehet. Varustus kun helppo huomata eikä moni heistä sitä juurikaan peittele, päinvastoin. Tuijottamaan ei kuitenkaan parane jäädä, mutta jokusen kerran oon jäänyt kiinni katseesta.

Eipä ole kuitenkaan vaikuttanut kohdetta häiritsevän. Muutama isokaluinen perheenisä on tuntunut nauttivan huomiosta ja on selvästi viivytellyt pukeutumisen kanssa. Ja kyllähän sitä tulee omaakin treenattua kropaa esiteltyä kun huomaa sen jotain kiinnostavan. Saa vain olla tarkkana, ettei innostu liikaa.

Vastaa alkuperäiseen viestiin Uimahallien pukkarit Uteliaisuutta kysyn löytyykö saman henkisiä kundeja jotka nauttivat uimahalleissa toisten miesten munien tiirailuista. Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi.

Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä. Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia. Ei koske tutkimuskutsuja sekä osto- ja myynti-ilmoituksia. Viesti on mainos tai massapostitus. Viesti ei liity aiheeseen, tai ei ole suomea tai ruotsia.

Lisätietoja merkkiä jäljellä. Jännä lukea noita naisten kommentteja. Siis pelkästään iso kulliko vain kiihottaa? Ja vielä komeasti seisova? Eikö napakasti tojiva, posliiniksi ajelu pikkukalu kiihota? Niin se vaan on , Niin mä tuon alkuperäisen ajatuksen ymmärsin, että mies on ikäänkuin leikattu pois kuvasta. Eli vaikka sellainen äänieristetty ja läpinäkymätönseinä, jossa on reikä ja siitä reijästä munat retkottaisivat arvostelevien daamien puolella.

Silloinko se mahdollisimman suuri kalu on paras kalu? Napakasti seisova pikkakalu ei siis yhtään kiihota? Olen käynyt viime päivinä lukemassa sexy novelleja ym Kun kirjoitus on miehen he kertovat suurestä suonikkaasta seisovasta kyrvästä. Naiset kuvailee paljon kauniimmin ja vivahderikkaimmin. Rintani on leikattu Nännit kadonneet haavojen paraneminen kesti yli 7kk olen katkerasti katunut mutta elämä voittaa. Niitä ei voi miehille näyttää vaikka viimeksi minulla on ollut tälläiset 17 kesäisenä.

Vaikka ovat vieläkin kipeät. Rouva 53v , Hei te hoitoalalla olevat naiset jotka näette erillaisia kulleja erillaisten hoito toimenpiteiden aikana niin kysyisyisin teiltä.

Kiihoittaako teitä nähdä ehkä puoliksi jäykistyneitä kulleja. Miten suhtaudutte jos huomaatte kullin jäykistyvän. Olen menossa tutkimukseen jossa joudun olemaan alastomana ja pelkään että minulla alkaa seisomaan,minkäs teet,miten toimitte kyseisessä tilanteessa.

No siten työntää johonkin suurempaan reikään. No seisova asento on oikeastaan ainoa, jossa se penis mihinkään reikään menee. Taputetaan tahtia ja aaltojakin voi tehdä. Jos kauan taputtaa niin kämmenet saattaa olla hellinä. Se riippuu siitä mitä suuhusi laitat. Cruella DeVille Aktiivinen jäsen.

Cruella DeVille , Mitä se sellainen seksi on?? Ja taatusti ei tartte miettiä asentoja eikä suihinottoa, se kundi laukeaa varmaan parissa työnnössä.

Järjestä seuraavat numerot pienimmästä suurimpaan: Luonnos tallennettu Luonnos poistettu. Onko sinulla jo käyttäjätunnus? Ei, rekisteröi uusi käyttäjätunnus.

0 thoughts on “Seisova kulli suihinottoa

Leave a Comment