Naisen ejakulointi naisen ejakulaatio keskustelu

naisen ejakulointi naisen ejakulaatio keskustelu

Myös siitä ollaan samaa mieltä, että naisten eturauhaskudokset tai Skenen rauhaset ovat ensisijaisesti vastuussa tästä purkautumisesta. Jokainen nainen on erilainen, ja niin on myös heidän seksuaalisuutensakin. Ei ole olemassa mitään tietynlaista ejakulaationestettä. Jotkut sanovat erittävänsä vain muutaman pisaran, kun toiset taas väittävät erittävänsä muutaman kahvikupillisen verran. Jotkut kuvailevat sitä paksuksi ja valkoiseksi, kun taas muut sanovat sen olevan läpinäkyvää ja vesimäistä.

Joillekin naisille tällaista suhdetta taas ei ole olemassa. Jotkut naiset ovat raportoineet orgasmin naisen ejakulaation kanssa johtuen klitoriksen stimuloinnista, ja toiset ovat taas kokeneet ejakulaation ilman orgasmia. Masters ja Johnson   väittivät, että naisilla on vain yksi ensisijainen erogeeninen elin, klitoris. Mutta nykyään on hyväksytty että sekä emätin että klitoris yhdessä ovat ensisijaisesti erogeenisiä alueita  Zwang, Anatomisesti G-piste ei ole osa emätintä, vaan ennemminkin osa virtsaputkea naisen eturauhanen.

Se voidaan stimuloida esimerkiksi peniksellä tai sormilla. G-piste voidaan havaita kun alueen tilavuutta lisätään muutamalla senttimetrillä emättimen etuseinässä, saaden aikaan voimakkaita orgasmeja Arango de Montis, G-piste ei ole mikään tarkka kohta vaan toiminnallinen rakennelma.

Se on hajanainen ja erogeeninen alue, jota kutsutaan Halbanin kaistaleeksi. Kun klitorista stimuloitiin käyttäen sormia, lukemat ovat samat. Meidän on mainittava, että tutkijat tarkkailivat sormilla stimuloitujen orgasmien kestoa klitoriksessa  ja emättimessä.

Näiden tutkimusten avulla saatiin selville, että klitoris oli suurinpiirtein kaksi kertaa herkempi alue erogeenisesti kuin emätin Useche, Itse asiassa, yksi tutkimus osoittaa että useimmat naiset vaativat vain klitoriksen stimulointia saavuttaakseen ejakulaation  Àlvarez, sf.

Monet seksologit ja feministit ovat samaa mieltä absurdista naisellisen seksuaalisuuden vähentämisestä pelkkään G-pisteeseen. Ja mitä lakanoihin tulee, niin kastuvathan ne miehenkin eritteistä, ellei kondomia käytetä!!!

Ole onnellinen, että saat niin voimakkaita orgasmeja! Naisethan suorastaan tärisevät nautinnosta tajunnan rajamailla saadessaan niin voimakkaan orgasmin, että ejakuloivat! Miehesi pitäisi vain olla tyytyväinen itseensä, että pystyy tuottamaan sinulle näin suurta nautintoa!!!

Itse miehenä kiihotun aivan mielettömästi, jos nainen ejakuloi. Sehän tarkoittaa, että olen melkoinen panomies ; Älä siis nolostu siitä turhaan, koska EI ole mitään syytä..

Et arvaakaan, kuinka monet parit suojaavat sänkynsä tai sohvansa seksin ajaksi juuri tästä syystä… Alla aiheeseen liittyvää tietoa: Olen perehtynyt naisten ajakulointiin melko paljonkin, koska törmäsin siihen kuin vahingossa ejakuloivan tyttöystäväni kanssa.

Ensin ihmettelin tilannetta, mutta hän kertoi asiasta minulle ja tajuttuani tilanteen kiihottavuuden päätin ottaa asiasta lisää tietoa. Tuleepa sellainen olo, että on se kumma kun ei tällaisesta ihmeellisen hienosta asiasta aikaisemin mitään tiennyt.

Eihän tämä naisen ejakulaatio ilmiönä mikään uusi ole, mutta selitystapa nestesyöksynä on. Miehen impotenssi on iso juttu, mutta yleinen asenne on pitään seksissä ollut, että paskaakos niistä naisista? Yleensä ejakulaatioon tarvitaan erityisen kiihottavaa, nautintoa tuottavaa hyväilyä sekä naisen itsekontrollin häviämistä. Usein naiset pidättelevät ejakulaation sekä monesti myös orgasmin saamista, koska luulevat tiedon puutteessa, että silloin heiltä karkaa virtsaa.

Kuitenkin ejakulaatio ei ole virtsaamista. Juuri ennen orgasmiahan on naisen hyvin vaikea ellei mahdotonta virtsata vaikka erityisesti haluaisikin..

Ejakulaatiossa nainen erittää makeaa ainetta, joka näyttää lähinnä laimennetulta rasvattomalta maidolta. Se ei tuoksu lainkaan virtsalta, on rakenteeltaan paksumpaa ja hieman liukasta. Ejakulaationeste EI ole virtsaa, se on hajutonta ja väritöntä, kun taas virtsa on kellertävää ja pistävän hajuista.

Neste on etupäässä fruktoosia ja glukoosia, eikä se sisällä valkuaisperäisiä kuona-aineita. Neste ruiskahtaa ulos virtsaputkesta, totta, mutta se on peräisin Skenen rauhasesta, ei virtsarakosta. Lisäksi naiset, joilla on hyvässä kunnossa olevat lantionpohjan lihakset ejakuloivat useammin kuin muut, mikä tekee "virtsankarkailu"-teoriasta mahdottoman. Tietoa asiasta on vähän, varsinkin nuorilla. Aihe saattaa naistenkin kesken olla vähän tabu, joten siitä ei sitten niin paljon puhuta.

Nykyään alkaa jo olemaan tutkimustuloksia ja kansantietoa tälle mystiselle tapahtumalle jota kuulemma ei ole, paitsi että on! Monet naiset ejakuloivat, eikä se ole lainkaa outoa saati sitten noloa! Kun oikein poikkeuksellisen syvä orgasmi tulee, niin ejakulaatio on hyvinkin todennäköinen. Ja varsinkin, kun on hyvin rakas seksikumppani, kuten jo joku totesikin. Miksi miehesi pitää ejakuloimistasi outona asiana?

Ellei hän hyväksy sinun orgasmejasi, niin johan on kumma! Kerro tästä asiasta hänelle, jos vaikka hän ei tiedä ilmiöstä mitään.. Ehkä hänen aiemmat tyttöystävänsä eivät ole onnistuneet ejakuloimaan?

Hänenhän pitäisi olla erittäin otettu tällaisesta tapahtumasta! Oma tyttöystäväni oli hieman hämillään etten tiennyt asiasta mitään. Nyt nautin seksistä hänen kanssaan vielä enemmän, kun todella tiedän, että hänkin nauttii niin suuresti.

Naiset eivät taida aivan täysin ymmärtää, kuinka iso juttu miehille on saada nainen nauttimaan ja tuottaa hänelle orgasmi.. Se on uskomattoman kiihottavaa. Eräs kaverini kertoi, kuinka hänen uusi tyttöystävänsä oli karttanut seksiä pitkään. Lopulta neito oli kertonut pitkän painostuksen jälkeen syyn pihtaamiseen: Miehenä emme ymmärrä moista.

Tiedämme ettei se ole virtsaa vaan orgasmin aiheuttamaa nesteen purkautumista. Ellemme hyväksyisi sitä, niin miksi meillä olisi oikeus tuottaa spermaa? Tämä asia on vaan niin parien välistä yleensä ettei siitä puhuta yleisesti. En oikein ymmärrä miksi miesten siemensyöksy on kaikkien tiedossa ja yleisesti puheenaiheena, mutta naisten ejakulointi on jotenkin noloa ja tekee naisesta muka friikin. Olen suuri naisten puolestapuhuja tässä asiassa ; Asiasta pitää keskustella avoimesti, jotta ihmiset tietävät siitä ja siihen aletaan suhtautumaan yhtä normaalisti kuin miesten siemensyöksyyn kuten joku jo mainitsikin.

Ejakulaatiossa monesti kyse on vaan moninkertaisesta määrästä, mutta mitä sitten?! Joskus se saa aivan hirveän hepulin ja naurulle ei tahdo tulla loppua. Monesti siinä samalla kertaa tulee sitä ejakulaatiota kans housuun ,mutta -So Not? Kustahan sekään ei millään voi olla, eli pakosti se on silloin ejakulaatiota. Kannattais ehkä ottaa selvää asiasta ennen kuin päästelee suustaan sammakoita!

Itse en ollut aikaisemmin törmännyt vastapuoleen joka olisi ejakuloinut, ja emäntä ei ollut asiasta koskaan edes kuullut. Noh, etusormi ja nimetön sisälle ja koukista ne ylöspäin. Voi painaa vielä ns. Siinä vähän aikaa työstäessä emäntä pelästyi että tuntuu kuin olisi pissahätä.

Sanoin että ei hätiä, kyse ei ole siitä ja että anna tulla vaan tuutin täydeltä jos on tullakseen! Emäntä värisi ja tärisi, ja huomaan että nautti laukeamisesta ns. Se oli kiihottavaa katseltavaa, joten ei muuta kuin pikkuveli jatkamaan toimintaa Ja voin sanoa että tuolla nesteellä ei ollut mitään tekemistä kusen kanssa!!! Ihmeteltiin ja naureskeltiin siinä yhdessä Väitetään että nainen pystyisi ejakuloimaan moneen otteeseen peräkkäin, mutta kyllä jälkeen alkaa emäntä olla niin uuvuksissa että pitää laittaa stoppia touhuille.

Jotenkin emäntä pystyy nyt antautumaan laukeamiseensa paremmin ja ejakuloi helposti suuseksistäkin. Luulen että useat naiset, ellei sitten jopa jokainen, pystyisivät ejakuloimaan, mutta eivät ns. Olkaa onnellisia te jotka pystytte ejakuloimaan älkääkä antako minkään urpojen masentaa!

Jotkut pystyvät ilmeisesti ejakuloimaan missä asennoissa tahansa. On nautittavaa katsoa kun toinen nauttii! Suosittelen lämpimästi jokaiselle, joten eipä muuta kuin opiskelemaan ja harjoittelemaan Mutta, hän on joskus exänsä kanssa ejakuloinut.

Naisen ejakulaatio on seksuaaliterveyden maailmassa aiheena melko kiistanalainen. Sen jälkeen kun Beverly Whipple ja Barry R. Komisaruk julkaisivat aiheesta artikkelin vuonna , on kuitenkin havaittu paljon edistystä tähän aiheeseen liittyvään kysymykseen vastaamiseksi —  voivatko naiset todella saada ejakulaation samalla tavalla kuin miehet?

Jos asia on näin, mistä tämä neste sitten tulee? Tapahtuuko näin vain harvoille ja valituille? Keskustelu naisten ejakulaatiosta syntyy monien naisten tunnustuksista. Useat tytöt alkoivat tiedostamaan, että heiltäkin erittyi nestettä orgasmiensa aikana,  samankaltaisesti kuin miestenkin ejakulaation aikana. Gilliland   osoittaa,  tällä tapahtumalla voi olla suuria vaikutuksia naisten seksuaaliseen elämään. Joillekin naisille tämä on häpeällinen ja nöyryyttävä asia, ja muille se on taas ylpeyden ja mielenkiinnon aihe.

Epäilemättä tiedonpuute on suuri este tämän tapahtuman ymmärtämiseen ja omaksumiseen, ja jopa sen määrittelemiseen. Van Burenin sairaalan biokemiallinen laboratorio aloitti tutkimuksen tästä aiheesta. Meidän on aloitettava sanomalla, että sikiön kasvualusta on alunperin naispuolinen.

Naisilla on oltava alkion eturauhasen rakenne jotta mies voisi kehittää vastaavan eturauhasen. Useimmat asiantuntijat ovat samaa mieltä siitä, että purkautunut neste ei ole virtsaa, kuten aikaisemmin oli ajateltu. Myös siitä ollaan samaa mieltä, että naisten eturauhaskudokset tai Skenen rauhaset ovat ensisijaisesti vastuussa tästä purkautumisesta.

Jokainen nainen on erilainen, ja niin on myös heidän seksuaalisuutensakin. Ei ole olemassa mitään tietynlaista ejakulaationestettä.

Jotkut sanovat erittävänsä vain muutaman pisaran, kun toiset taas väittävät erittävänsä muutaman kahvikupillisen verran. Jotkut kuvailevat sitä paksuksi ja valkoiseksi, kun taas muut sanovat sen olevan läpinäkyvää ja vesimäistä. Kumpikin sukupuoli siis ejakuloi, omalla tavallaan. Eikä miehetkään välttämättä joka kerta saa siemensyöksyä, vaikka useimmiten kyllä.

Ja mitä lakanoihin tulee, niin kastuvathan ne miehenkin eritteistä, ellei kondomia käytetä!!! Ole onnellinen, että saat niin voimakkaita orgasmeja! Naisethan suorastaan tärisevät nautinnosta tajunnan rajamailla saadessaan niin voimakkaan orgasmin, että ejakuloivat! Miehesi pitäisi vain olla tyytyväinen itseensä, että pystyy tuottamaan sinulle näin suurta nautintoa!!!

Itse miehenä kiihotun aivan mielettömästi, jos nainen ejakuloi. Sehän tarkoittaa, että olen melkoinen panomies ; Älä siis nolostu siitä turhaan, koska EI ole mitään syytä.. Et arvaakaan, kuinka monet parit suojaavat sänkynsä tai sohvansa seksin ajaksi juuri tästä syystä… Alla aiheeseen liittyvää tietoa: Olen perehtynyt naisten ajakulointiin melko paljonkin, koska törmäsin siihen kuin vahingossa ejakuloivan tyttöystäväni kanssa. Ensin ihmettelin tilannetta, mutta hän kertoi asiasta minulle ja tajuttuani tilanteen kiihottavuuden päätin ottaa asiasta lisää tietoa.

Tuleepa sellainen olo, että on se kumma kun ei tällaisesta ihmeellisen hienosta asiasta aikaisemin mitään tiennyt. Eihän tämä naisen ejakulaatio ilmiönä mikään uusi ole, mutta selitystapa nestesyöksynä on.

Miehen impotenssi on iso juttu, mutta yleinen asenne on pitään seksissä ollut, että paskaakos niistä naisista? Yleensä ejakulaatioon tarvitaan erityisen kiihottavaa, nautintoa tuottavaa hyväilyä sekä naisen itsekontrollin häviämistä. Usein naiset pidättelevät ejakulaation sekä monesti myös orgasmin saamista, koska luulevat tiedon puutteessa, että silloin heiltä karkaa virtsaa.

Kuitenkin ejakulaatio ei ole virtsaamista. Juuri ennen orgasmiahan on naisen hyvin vaikea ellei mahdotonta virtsata vaikka erityisesti haluaisikin..

Ejakulaatiossa nainen erittää makeaa ainetta, joka näyttää lähinnä laimennetulta rasvattomalta maidolta. Se ei tuoksu lainkaan virtsalta, on rakenteeltaan paksumpaa ja hieman liukasta. Ejakulaationeste EI ole virtsaa, se on hajutonta ja väritöntä, kun taas virtsa on kellertävää ja pistävän hajuista.

Neste on etupäässä fruktoosia ja glukoosia, eikä se sisällä valkuaisperäisiä kuona-aineita. Neste ruiskahtaa ulos virtsaputkesta, totta, mutta se on peräisin Skenen rauhasesta, ei virtsarakosta.

Lisäksi naiset, joilla on hyvässä kunnossa olevat lantionpohjan lihakset ejakuloivat useammin kuin muut, mikä tekee "virtsankarkailu"-teoriasta mahdottoman. Tietoa asiasta on vähän, varsinkin nuorilla. Aihe saattaa naistenkin kesken olla vähän tabu, joten siitä ei sitten niin paljon puhuta.

Nykyään alkaa jo olemaan tutkimustuloksia ja kansantietoa tälle mystiselle tapahtumalle jota kuulemma ei ole, paitsi että on! Monet naiset ejakuloivat, eikä se ole lainkaa outoa saati sitten noloa! Kun oikein poikkeuksellisen syvä orgasmi tulee, niin ejakulaatio on hyvinkin todennäköinen.

Ja varsinkin, kun on hyvin rakas seksikumppani, kuten jo joku totesikin. Miksi miehesi pitää ejakuloimistasi outona asiana? Ellei hän hyväksy sinun orgasmejasi, niin johan on kumma! Kerro tästä asiasta hänelle, jos vaikka hän ei tiedä ilmiöstä mitään.. Ehkä hänen aiemmat tyttöystävänsä eivät ole onnistuneet ejakuloimaan? Hänenhän pitäisi olla erittäin otettu tällaisesta tapahtumasta! Oma tyttöystäväni oli hieman hämillään etten tiennyt asiasta mitään. Nyt nautin seksistä hänen kanssaan vielä enemmän, kun todella tiedän, että hänkin nauttii niin suuresti.

Naiset eivät taida aivan täysin ymmärtää, kuinka iso juttu miehille on saada nainen nauttimaan ja tuottaa hänelle orgasmi.. Se on uskomattoman kiihottavaa. Eräs kaverini kertoi, kuinka hänen uusi tyttöystävänsä oli karttanut seksiä pitkään. Lopulta neito oli kertonut pitkän painostuksen jälkeen syyn pihtaamiseen: Miehenä emme ymmärrä moista.

Tiedämme ettei se ole virtsaa vaan orgasmin aiheuttamaa nesteen purkautumista. Ellemme hyväksyisi sitä, niin miksi meillä olisi oikeus tuottaa spermaa?

Tämä asia on vaan niin parien välistä yleensä ettei siitä puhuta yleisesti. En oikein ymmärrä miksi miesten siemensyöksy on kaikkien tiedossa ja yleisesti puheenaiheena, mutta naisten ejakulointi on jotenkin noloa ja tekee naisesta muka friikin. Noh, etusormi ja nimetön sisälle ja koukista ne ylöspäin.

Voi painaa vielä ns. Siinä vähän aikaa työstäessä emäntä pelästyi että tuntuu kuin olisi pissahätä. Sanoin että ei hätiä, kyse ei ole siitä ja että anna tulla vaan tuutin täydeltä jos on tullakseen! Emäntä värisi ja tärisi, ja huomaan että nautti laukeamisesta ns. Se oli kiihottavaa katseltavaa, joten ei muuta kuin pikkuveli jatkamaan toimintaa Ja voin sanoa että tuolla nesteellä ei ollut mitään tekemistä kusen kanssa!!!

Ihmeteltiin ja naureskeltiin siinä yhdessä Väitetään että nainen pystyisi ejakuloimaan moneen otteeseen peräkkäin, mutta kyllä jälkeen alkaa emäntä olla niin uuvuksissa että pitää laittaa stoppia touhuille. Jotenkin emäntä pystyy nyt antautumaan laukeamiseensa paremmin ja ejakuloi helposti suuseksistäkin.

Luulen että useat naiset, ellei sitten jopa jokainen, pystyisivät ejakuloimaan, mutta eivät ns. Olkaa onnellisia te jotka pystytte ejakuloimaan älkääkä antako minkään urpojen masentaa!

Jotkut pystyvät ilmeisesti ejakuloimaan missä asennoissa tahansa. On nautittavaa katsoa kun toinen nauttii! Suosittelen lämpimästi jokaiselle, joten eipä muuta kuin opiskelemaan ja harjoittelemaan Mutta, hän on joskus exänsä kanssa ejakuloinut. Tunnen itseni todella huonoksi. Minusta meillä on hyvä seksielämä, mutta jotain siitä puutuu. Ihan hassua, että tästä yleensä tarvitsee enää edes keskustella. Saan nykyään naisen kuin naisen muuttumaan suihkulähteeksi, mikäli esteenä eivät ole naisen omat estot.

Jotkut pelkäävät sotkevansa paikat tms.

naisen ejakulointi naisen ejakulaatio keskustelu

Naisen ejakulointi naisen ejakulaatio keskustelu -

Pitäisi olla tietoa enemmän, tuo on varmasti vielä aika vaiettu aihe, tuo naisen ejakuloiminen. Tuleepa sellainen olo, että on se kumma kun ei tällaisesta ihmeellisen hienosta asiasta aikaisemin mitään tiennyt. Mutta, hän on joskus exänsä kanssa ejakuloinut. Ellemme hyväksyisi sitä, niin miksi meillä olisi oikeus tuottaa spermaa? Meidän on aloitettava sanomalla, että sikiön kasvualusta on alunperin naispuolinen. Epäilemättä tiedonpuute on suuri este tämän tapahtuman ymmärtämiseen ja omaksumiseen, ja jopa sen määrittelemiseen. Hae vain otsikoista Jäsenen nimi: Monesti naiset ejakuloivat vasta sellaisen kumppanin kanssa, jota todella rakastavat, johon luottavat täysillä, voivat rentoutua todella paljon ja yksinkertaisesti, joiden kanssa seksi sujuu uskomattoman hyvin. Yleensä ejakulaatioon tarvitaan erityisen kiihottavaa, nautintoa tuottavaa hyväilyä sekä naisen itsekontrollin häviämistä.

0 thoughts on “Naisen ejakulointi naisen ejakulaatio keskustelu

Leave a Comment